De Draadzaak Adventkalender 2024

Het is eigenlijk nog véél te vroeg om nu al aan kerst te denken, en tóch is dit de tijd om nu al je Draadzaak Adventkalender te bestellen. Voordeel van nu al bestellen: jij bent in november al lang weer vergeten dat je een Advent besteld had en dus is het een extra grote verrassing, en ik heb voldoende tijd om er iets heel moois van te maken ;-)

Net als bij de Yarn Clubs heb ik ook bij de Draadzaak Adventkalender een aantal veranderingen aangebracht. Dit jaar kun je namelijk kiezen uit de vertrouwde plantaardige kalender (geverfd op bamboe of katoen, in verschillende diktes) èn uit een Adventkalender geverfd op merino-garen! De 24 mini strengetjes behoren tot het verleden, want dit jaar verf ik de Advent op 100 grams strengen.  
Ik zorg ervoor dat jij elke Adventzondag een feestje mag open maken, waar natuurlijk ook wat lekkers in zit. En als kers op de taart zit er dit jaar een patroon bij van Alita van Atelier Aolt, in zowel een haak- als een breivariant! 

De mogelijkheden die er dit jaar zijn: 
- 4x 100 gram merino fingering weight (75% merino / 25% nylon, 100g / 425m)
- 4x 100 gram merino DK weight (75% merino / 25% nylon, 100g / 225m)
- 4x 100 gram pima katoen light fingering (100g/ 400m) 
- 4x 100 gram pima katoen DK (100g/ 200m) 
- 4x 100 gram bamboe light fingering (100g/ 400m) 

En misschien wel het belangrijkste: ik heb dit jaar niet één maar drie moodboards gemaakt waar je uit kunt kiezen!! 
 


Als je mijn podcast wel eens hebt bekeken, weet je dat het milieu en dierenwelzijn mij na aan het hart liggen. Ik gebruik daarom voor 90% van het verfproces (schoon) regenwater en gebruik verf dat niet milieubelastend is en in de waterzuivering door bacteriën kan worden afgebroken. De wol die ik gebruik is mulesing-vrij. Daarnaast haalt de centrifuge de stroom uit zonnepanelen die op ons dak liggen èn verf ik zoveel mogelijk mee met goede weersomstandigheden, zodat de wind een handje kan helpen bij het drogen van de garens. 

Extra optie: een exclusieve mok
De afgelopen jaren heb je een project bag bij je Adventkalender kunnen bestellen. Hoe prachtig de tassen ook zijn die Inge van Hobbybags ook maakt, ik vond het leuk om dit jaar iets anders aan te bieden (met Inge komt er later dit jaar nog een hele toffe samenwerking aan ;-).
En dus heb ik Ingrid (@ik_stook op Instagram) gevraagd of zij dit jaar wil samenwerken en voor jullie een bij de Adventskalender passende handgedraaide en geglazuurde mok wil maken. En dat wil ze! Elk moodboard krijgt zijn eigen unieke mok, hoe tof is dat?! 
 Een aantal 'huishoudelijke' zaken:

  • Deze Adventskalender wordt als pre-order verkocht. Je ontvangt je bestelling dus niet meteen.
  • De Adventskalender zal in de eerste helft van november worden verzonden. Je krijgt daarover bericht per mail (met track & trace) zodra je pakket is verzonden. Woon je in Nederland dan betaal je geen extra verzendkosten. Woon je buiten Nederland dan worden de verzendkosten automatisch berekend bij het afrekenen. 
  • Ik wil je vragen geen andere artikelen mee te bestellen met de Adventskalender, omdat het logistiek onmogelijk is de juiste adventskalender, met de juiste bijbestelde artikelen bij de juiste klant te krijgen. 
  • Voor de Adventkalenders die geverfd worden op plantaardig garen geldt dat het garen 100% veganistisch is. Echter, het lekkers dat ik toe ga voegen zal niet allemaal 100% vegan zijn. Wil je graag een 100% vegan adventkalender? Laat dit dan achter in het vakje voor opmerkingen, dat je ziet terwijl je in de betaalmodule zit. Dan kan ik daar rekening mee houden. 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Stuur me gerust een app of mail, ik help je graag. 

© 2020 - 2024 de Draadzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel