Heb jij zin in een feestje?
Wereldwijd wordt er van alles gevierd, zoals de oogst (Samhain), de liefde (Valentijnsdag) en het welkom heten van het goede (Holi, India). Voor de Draadzaak Yarnclub lijkt het me fantastisch om die kleurrijke vieringen te vertalen naar handgeverfd garen en dus wordt "Celebrations all over the world" het thema van de Draadzaak Yarnclub 2024. Deze tweede editie van de 2024 is geinspireerd op het Japanse Hanami feest!
 


Wat mag je verwachten van de Draadzaak Yarnclub 'Hanami'? 

Vorig jaar heb ik de clubs geverfd op verschillende soorten plantaardig garen. Omdat ik inmiddels ook wollen garens verf, is er dit jaar meer keuze! Je kunt kiezen voor een merino sockset (100 grams streng + 2 mini's van 20 gram), of grote club (3x100 gram) geverfd op bamboe, katoen of merino. Deze editie zullen de 100 grams strengen hetzelfde zijn; perfect voor een zomers truitje dus! Wil je van de grote club een extra streng bestellen, dan kan dat! Omdat het verfproces van wol en plantaardige garens heel verschillend is en elk draadje zijn eigen karakter heeft, zullen de clubs op de verschillende bases onderling van elkaar verschillen. 

De inspiratiefoto bovenaan deze pagina geeft je een indruk van de kleuren die je mag verwachten voor deze editie. Ik kopieer de kleuren niet 1 op 1, maar gebruik ze als inspiratie. 


Let op: dit is een pre-order: de club wordt in de week van 22-26 april verzonden.
De voorverkoop sluit op maandag 8 april OF wanneer deze is uitverkocht. 


De Yarn Club nader uitgelegd: 

 • Iedere 8 weken staat er een andere wereldwijde viering centraal: de kleuren die typerend zijn voor dat feest, vertaal ik naar een set garens.
 • Elke Yarn Club wordt een set van meerdere strengen garen: Een sockset geverfd op merino wol van 100 gram (425 meter) met twee mini's van 20 gram (80 meter), óf een grote club van 3x 100 gram geverfd op merino, bamboe of katoen. 
 • Dit is geen abonnement: je kunt iedere 8 weken beslissen - op basis van de inspiratieplaat - of je de club wilt bestellen.
 • De kleuren van de Yarn Club zijn exclusief voor de club en zullen niet opnieuw worden geverfd voor in de webshop. Wel kan het zo zijn dat ik na onthulling van de club eventueel extra geverfde strengen aanbiedt. 
 • GELIEVE geen extra artikelen te bestellen bij de club: vanwege de grote oplage is het logistiek niet mogelijk om losse artikelen met de club mee te sturen. Dank voor je begrip! 


  Voorgaande edities: 

   

   

© 2020 - 2024 de Draadzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel