Retourneren

Het is voor mij heel belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Is dat niet het geval, dan mag je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Je betaalt alleen de verzendkosten van het retoursturen naar de Draadzaak. Je bent wettelijk niet verplicht een opgaaf van reden te geven wanneer je je bestelling retourneert, maar ik zou dat bij wijze van feedback wel heel graag van je horen. Dat geeft mij de mogelijkheid mijn klantenservice of product(en) te verbeteren. 

Retourvoorwaarden
De retourtermijn van 14 dagen gaat in op de dag dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Let op: ik accepteer alleen onaangebroken en onbeschadigde strengen in originele verpakking, met wikkel. Strengen die bijvoorbeeld tot bol zijn opgewonden (geweest), kan ik helaas niet terugnemen. De kosten van de retourzending komen voor jouw rekening. 

Ik wil mijn bestelling retourneren, wat moet ik nu doen? 
Zorg ervoor dat de strengen die je terugstuurt in de originele verpakking worden geretourneerd. 

  • Stuur een e-mail naar wendy@dedraadzaak dat je wilt retourneren, dan krijg je een adres waar je het naartoe kunt sturen. 
  • Bij het afgiftepunt ontvang je een track & trace-code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Dit is tevens je verzendbewijs. Bewaar je verzendbewijs goed tot je het bericht krijgt dat jouw retour ontvangen is. 
  • Zodra we jouw pakket hebben ontvangen krijg je een ontvangstbevestiging. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen, op je rekening teruggestort. 


Let op: De Draadzaak accepteert geen ongefrankeerde retourzendingen!

 

 

© 2020 - 2022 de Draadzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel