Retourneren

Het is voor mij heel belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Is dat niet het geval, dan mag je jouw bestelling retourneren. Je bent wettelijk niet verplicht een opgaaf van reden te geven wanneer je je bestelling retourneert, maar ik zou dat bij wijze van feedback wel heel graag van je horen. Dat geeft mij de mogelijkheid mijn klantenservice of product(en) te verbeteren. 

Retourvoorwaarden
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de Draadzaak zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5.75 per pakket (DHL), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de De Draadzaak geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via wendy@dedraadzaak.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten als ik het product in goede orde retour ontvangen heb. 

Ik wil mijn bestelling retourneren, wat moet ik nu doen? 
Zorg ervoor dat de strengen die je terugstuurt in de originele verpakking worden geretourneerd. 

  • Stuur een e-mail naar wendy@dedraadzaak dat je wilt retourneren, dan krijg je een adres waar je het naartoe kunt sturen. 
  • Bij het afgiftepunt ontvang je een track & trace-code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Dit is tevens je verzendbewijs. Bewaar je verzendbewijs goed tot je het bericht krijgt dat jouw retour ontvangen is. 
  • Zodra ik jouw pakket heb ontvangen krijg je een ontvangstbevestiging. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen, op je rekening teruggestort. 


Let op: De Draadzaak accepteert geen ongefrankeerde retourzendingen!

 

 

© 2020 - 2024 de Draadzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel