De eerste editie van de Draadzaak Yarn Club is niet meer te bestellen. Yarnclub #2 is te bestellen vanaf woensdag 12 april om 16:00 uur. Wil je het resultaat zien van de eerste editie? Scroll naar onderaan deze pagina! 
 


Heb jij zin om mee op reis te gaan? 

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ik ben zo'n mazzelschieter die er een aantal keren is geweest en ik vind het een fantastisch land! Amerika heeft heel veel Nationale Parken die ontzettend van elkaar verschillen in flora en fauna. De prachtige yucca's in Joshua Tree, de dorre vlaktes in Death Valley of de mystieke kalkterrassen in Yellowstone... 

Je snapt het vast: ik heb inspiratie te over en dat wil ik heel graag vastleggen in De Draadzaak Yarn Club! Ik neem je daarom dit jaar mee naar vier verschillende staten, te beginnen met: 
 Wat mag ik verwachten van de Yarn Club, editie #1 ? 

Deze eerste editie van de Yarn Club bestaat uit een set van 4 strengen sport weight bamboe garen van elk 100 gram/ 265 meter. De inspiratiefoto bovenaan deze pagina geeft je een indruk van de kleuren die je mag verwachten voor deze editie. Bamboe garen is heel geschikt voor mensen met een (wol)gevoelige huid, is superzacht een heeft een hele mooie subtiele glans. Bamboe draagt zomers lekker luchtig en koel en houdt je 's winters comfortabel warm. 


Let op: dit is een pre-order: de club wordt in de week van 13-17 maart verzonden.
De voorverkoop sluit op 28 februari OF wanneer de club is uitverkocht. 


De Yarn Club nader uitgelegd: 

  • Ieder kwartaal staat er een andere Amerikaanse staat centraal: de kleuren die typerend zijn voor die staat, vertaal ik naar een set garens.
  • Elke Yarn Club wordt een set van meerdere strengen plantaardig garen (100 gram): dit kunnen allerlei combinaties zijn van tonals, semi-solids, meerkleurige strengen of gespeckelde strengen. Met drie of vier strengen heb je voldoende garen voor een groot project: een ruime sjaal, een leuke top of (het begin van) een deken of een sprei. Heb je een specifiek project in gedachten en wil je daarom graag een streng extra bestellen? Neem dan even contact op voor je besteld, dan kan ik rekening houden met je wensen. 
  • Voor elke Yarn Club geef ik duidelijk aan op welke basis (bamboe of katoen, diverse diktes) ik ga verven en wanneer de pre-order sluit, zodat jij voldoende tijd hebt om te bestellen èn er voor mij genoeg tijd overblijft om te verven. 
  • Dit is geen abonnement: je kunt ieder kwartaal beslissen - op basis van een inspiratie collage - of je de club wilt bestellen.
  • De kleuren van de Yarn Club zijn exclusief voor de club, en zullen niet opnieuw worden geverfd voor in de webshop. Wel kan het zo zijn dat ik na onthulling van de club eventueel extra geverfde strengen aanbiedt. 
  • LET OP: wanneer je andere artikelen meebesteld, zullen deze gezamenlijk met de Yarn Club naar je worden verzonden, dus in de week van 13-17 maart. 

De club is inmiddels door iedereen ontvangen, dus ik kan het resultaat met jullie delen: 

De volgende editie komt online op woensdag 12 april om 16: 00 uur. Zet ´t in je agenda! 

 

© 2020 - 2023 de Draadzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel