De Draadzaak Yarn Club 2023: editie #4
 


Heb jij zin om mee op reis te gaan? 

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ik ben zo'n mazzelschieter die er een aantal keren is geweest en ik vind het een fantastisch land! Amerika heeft heel veel Nationale Parken die ontzettend van elkaar verschillen in flora en fauna. De prachtige yucca's in Joshua Tree, de dorre vlaktes van Death Valley of de mystieke kalkterrassen in Yellowstone... 

Je snapt het vast: ik heb inspiratie te over en dat wil ik heel graag vastleggen in De Draadzaak Yarn Club! Ik neem je daarom dit jaar graag (virtueel ;-) mee naar vier verschillende staten, en deze keer is dat:
 Wat mag ik verwachten van de Yarn Club, editie #4 ? 

Deze vierde edtitie van de Yarn Club heeft verschillende mogelijkheden. Dit keer kun je kiezen uit zowel plantaardig garen (pima katoen of bamboe) als merino wol in de vorm van een maxi sock set. Onderaan deze pagina vind je de verschillende opties. De inspiratiefoto bovenaan deze pagina geeft je een indruk van de kleuren die je mag verwachten voor deze editie. Ik kopieer de kleuren niet 1 op 1, maar gebruik ze als inspiratie. 


Let op: dit is een pre-order: de club wordt in de week van 27 november-1 december verzonden.
De voorverkoop sluit op donderdag 16 november OF wanneer deze is uitverkocht. 


De Yarn Club nader uitgelegd: 

 • Ieder kwartaal staat er een andere Amerikaanse staat centraal: de kleuren die typerend zijn voor die staat, vertaal ik naar een set garens.
 • Elke Yarn Club wordt een set van meerdere strengen garen: dit kunnen allerlei (combinaties van) verfstijlen zijn zoals tonals, semi-solids, meerkleurige strengen of gespeckelde strengen. Het aantal meters per pakket staat aangegeven bij de artikelomschrijving. 
 • Voor elke Yarn Club geef ik duidelijk aan op welke basis (bamboe, katoen of wol in diverse diktes) ik ga verven en wanneer de pre-order sluit, zodat jij voldoende tijd hebt om te bestellen èn er voor mij voldoende tijd overblijft om te verven. 
 • De vorige edities gingen we naar Montana, Florida & Vermont. Check hier het resultaat.
 • Dit is geen abonnement: je kunt ieder kwartaal beslissen - op basis van de inspiratieplaat - of je de club wilt bestellen.
 • De kleuren van de Yarn Club zijn exclusief voor de club en zullen niet opnieuw worden geverfd voor in de webshop. Wel kan het zo zijn dat ik na onthulling van de club eventueel extra geverfde strengen aanbiedt. 
 • LET OP: wanneer je andere artikelen meebesteld, zullen deze gezamenlijk met de Yarn Club naar je worden verzonden, dus in de week van 27 november - 1 december.  

   
 • Uitverkocht

  Yarnclub #4: merino
  Yarnclub #4: merino

  Deze Yarn Club wordt geverfd op merino superwash garen (fingering weight) en bevat één streng van 100g / 425m en twee contrasterende mini's van 20g / 80m.

  € 30,00
 • Uitverkocht

  Yarnclub #4: katoen
  Yarnclub #4: katoen

  Yarn Club #4 Alaska wordt handgeverfd op light fingering weight katoen en bevat twee strengen van 100g / 400 meter pima katoen. De strengen zijn bijpassend, maar verschillend van elkaar.

  € 39,00
 • Uitverkocht

  Yarnclub #4: bamboe
  Yarnclub #4: bamboe

  Yarn Club #4 Alaska wordt handgeverfd op light fingering weight bamboe en bevat twee strengen van 100g / 400 meter garen. De strengen zijn bijpassend, maar verschillend van elkaar.

  € 39,00
© 2020 - 2023 de Draadzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel