Help! Ik heb een lootje getrokken... 


De feestdagen staan voor de deur, de lootjes zijn getrokken en je hebt geen idee wat je moet geven. Dat je niet bij Ali, Amazon en aanverwanten gaat bestellen heb je misschien al besloten, maar wat dan wel?! Het is een bekend gegeven dat het aantal advertenties op Marktplaats na de feestdagen enorm toeneemt, omdat de cadeaus geen schot in de roos waren. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Maar hoe zorg je nou dat de ontvanger jouw presentje ook na jaren nog steeds koestert? Maak het zelf!  En nu hoor ik je denken.. “ja duh, ik heb het creatieve talent van een stoeptegel dus dat wordt niks”. Maar echt, jij kunt dat! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een zeker creatief talent bezit, maar je moet het willen zien en buiten je comfortzone durven treden!

Een aantal voordelen:

  • Een zelfgemaakt cadeau zorgt voor verbinding met de ander. Je hebt moeite gedaan en dat wordt opgemerkt!
  • Jouw cadeau is de showstopper van de avond en absoluut 100% uniek.
  • Je kunt er alle kanten mee op: ben jij een keukenprins(es)? Maak (online) een receptenboekje dat de ontvanger zelf nog kan aanvullen maar dat óók jouw persoonlijke favorieten bevat. Ben jij geweldig gezelschap? Organiseer een dagje uit en maak een couponnenboekje dat de ontvanger gedurende die dag bij je in mag leveren (denk aan thee met lekkers, een entreebewijs voor een museum, of bijvoorbeeld een zelfgemaakte lunch).

Als jij met brei- en haaknaalden kunt toveren, dan is iets dat zelfgemaakt is wellicht het mooiste cadeau dat je kunt geven. Een mooie set handschoenen met muts, omgehaakte potjes voor een theelichtje of een paar handige manden voor in de badkamer: jij en ik weten dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat je - zeker met handgeverfd garen - gegarandeerd een uniek project maakt. Op Instagram ga je met hashtags zoals #oneskeinproject #freeknittingpattern of #zelfgehaakt gegarandeerd de juiste inspiratie vinden. 

Succes!

© 2020 - 2023 de Draadzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel